wdt_ID TIME DURATION SPEAKER TOPIC
1 8.00am 30 mins REGISTRATION
2 8.30am 10 mins TABLE MEET AND GREET GET TO KNOW YOUR TABLE BUDDIES
3 8.40 – 9.00 am 20 mins KATE TOON OPENING REMARKS: MY COPYWRITING EVOLUTION
4 9.00 – 9.40 am 40 mins KELLY EXETER HOW TO EDIT: A STEP BY STEP GUIDE
5 9.40 – 10.20 am 30 mins JOANNA WEIBE LIVE LINK UP FROM THE US: CONVERSION COPYWRITING SECRETS
6 10.20 – 10.50 am 30 mins MORNING TEA BREAK
7 10.50 – 11.20 am 30 mins DAVE EDDY  EMBRACING THE AI ROBOTS: COPYWRITING IN THE JETSONS ERA
8 11.20 – 11.50 am 30 mins CHERIE CLONAN  SOCIAL SUCCESS FOR YOUR COPYWRITING BUSINESS
9 11.50 – 12.20 pm 30 mins JANE TWEEDY  WINNING MORE SMALL BUSINESS CLIENTS BY GETTING INSIDE THEIR HEADS
10 12.20 – 1.20 pm 60 min LUNCH BREAK